Imieniny:
Szukaj w serwisieWyszukiwanie zaawansowane

Statystyka

2010.04.01 g. 15:40

Wielkanocny stół warszawski

Ceny detaliczne wybranych towarów

Porównanie cen
w roku 2009 i 2010

Poniżej przedstawiamy porównanie cen artykułów spożywczych w Warszawie na przestrzeni ostatniego roku.

 

 

 

  • Chleb żytni razowy (1 kg)


    02.2009 - 6.05 zł
    04.2009 - 5.84 zł
    02.2010 - 5.68 zł

  • Sernik (1 kg)


    02.2009 – 20.95 zł
    04.2009 – 20.94 zł
    02.2010 – 19.86 zł

  • Strucla z makiem (1 kg)


    02.2009 – 18.01 zł
    04.2009 – 17.41 zł
    02.2010 – 18.76 zł

  • Mąka Poznańska (1 kg)


    02.2009 – 1.96 zł
    04.2009 – 1.94 zł
    02.2010 – 1.79 zł

  • Jajko czekoladowe z niespodzianką (1 szt.)


    02.2009 – 2.44 zł
    04.2009 – 2.44 zł
    02.2010 – 2.68 zł

  • Czekolada gorzka (tabliczka 100 g)


    02.2009 – 2.79 zł
    04.2009 – 2.76 zł
    02.2010 – 3.08 zł

  • Jaja (1szt.)


    02.2009 – 0,47 zł
    04.2009 – 0,50 zł
    02.2010 – 0,55 zł

  • Babka drożdżowa (1kg)


    02.2009 – 15,04 zł
    04.2009 – 15,48 zł
    02.2010 – 13,98 zł

  • Kiełbasa podsuszana (1kg)


    02.2009 – 23,90 zł
    04.2009 – 24,04 zł
    02.2010 – 27,16 zł

  • Chleb pszenno-żytni (0,5 kg)


    02.2009 – 2,01 zł
    04.2009 – 2,01 zł
    02.2010 – 1,79 zł

  • Rzodkiewka (1 pęczek)


    02.2009 – 2,39 zł
    04.2009 – 2,30 zł
    02.2010 – 2,60 zł

  • Pomidory (1 kg)


    02.2009 – 8,23 zł
    04.2009 – 11,90 zł
    02.2010 – 9,97 zł

  • Sałata (1szt.)


    02.2009 – 4,54 zł
    04.2009 – 4,41 zł
    02.2010 – 4,16 zł

  • Ogórki (1kg)


    02.2009 – 18,08 zł
    04.2009 – 7,17 zł
    02.2010 – 12,37 zł

  • Udziec z indyka (1kg)


    02.2009 – 11.87 zł
    04.2009 – 15.12 zł
    02.2010 – 13.44 zł

  • Kurczę patroszone (1 kg)


    02.2009 – 7.17 zł
    04.2009 – 8.00 zł
    02.2010 – 6.60 zł

  • Kiełbasa biała (1 kg)


    02.2009 – 17.88 zł
    04.2009 – 15.41 zł
    02.2010 – 17.67 zł

  • Pasztet mięsny (1 kg)


    02.2009 – 12.35 zł
    04.2009 – 11.93 zł
    02.2010 – 12.46 zł

  • Polędwica „Sopocka” (1 kg)


    02.2009 – 20.68 zł
    04.2009 – 21.53 zł
    02.2010 – 20.95 zł

  • Szynka wieprzowa gotowana (1 kg)


    02.2009 – 23.73 zł
    04.2009 – 24.30 zł
    02.2010 – 25.88 zł

  • Chrzan (200g)


    02.2009 – 2.23 zł
    04.2009 – 2.15 zł
    02.2010 – 2.13 zł

     

  • Żurek (90g)

    02.2009 – 2.90 zł
    04.2009 – 2.69 zł
    02.2010 – 2.87 zł

     

 

Smacznego!

 

Kliknij w obrazek by zobaczyć prezentację w .PDF

 

Porównanie cen produktów spożywczych w Warszawie



Opublikowal: Michał Pawlik
-
Serwis oprogramował Jacek JabłczyńskiCopyright(c) 2002 - 2014 Fundacja Promocji m. st. Warszawy